Αλλαγές & Επιστροφές

Eάν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Little Sparrow στο  2109955477 ή στο [email protected] και να μας αναφέρετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας, αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 10 ημερών, η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ‘Η ΑΛΛΑΓΗΣ
Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε στο www.littlesparrow.gr , μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 30 ημέρες από την παραλαβή του.

Απλώς εκτυπώστε και συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής και στείλτε την μαζί με το(τα) είδος(η) στη διεύθυνση:

Patricia Argyropoulos – Λυδία Κυριμλκόγλου ΟΕ
Γ’ Σεπτεμβρίου 56, 16452 Αργυρούπολη
2109955477

Ο πελάτης πρέπει να ακολουθεί όλους τους όρους επιστροφής και τις οδηγίες που ορίζονται από τη Little Sparrow. Επιστροφή ή αλλαγή δεμάτων χωρίς τη φόρμα επιστροφής, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα πληρώνονται από τη Little Sparrow.

Λάβετε υπόψη ότι δεν καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής και σας συνιστούμε να στείλετε το δέμα με αριθμό παρακολούθησης. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν χαμένα αντικείμενα κατά την αποστολή.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος στην αποθήκη μας. Η επιστροφή χρημάτων σας θα πιστωθεί με τον αρχικό τρόπο πληρωμής.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν σε άλλο χρώμα, μέγεθος κ.λπ. σας παρακαλούμε να κάνετε νέα παραγγελία στο www.littlesparrow.gr και να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που δεν θέλετε να κρατήσετε.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας και στείλτε την μαζί με το προϊόν στην προαναφερόμενη διεύθυνση επιστροφής.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος στην αποθήκη μας. Η επιστροφή χρημάτων σας θα πιστωθεί με τον αρχικό τρόπο πληρωμής.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ‘Η ΑΛΛΑΓΗ
Μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει φορεθεί ή πλυθεί, λαμβάνετε την πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος υπηρεσίας της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
Μπορείτε να κάνετε αλλαγή ή επιστροφή της παραγγελίας σας στο χώρο μας χωρίς καμία χρέωση, αφού προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα         10:00π.μ.–2:00μ.μ.

Τρίτη              10:00π.μ.–2:00μ.μ.

Τετάρτη         10:00π.μ.–2:00μ.μ.

Πέμπτη          10:00π.μ.–2:00μ.μ.

Παρασκευή   10:00π.μ.–2:00μ.μ.

Σάββατο        Κατόπιν συνεννόησης

Κυριακή         Κλειστά

Εάν το ωράριο λειτουργίας δεν σας βολεύει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε ώρα παραλαβής.

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 56, 16452 Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 2109955477

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ BOXNOW

Επέστρεψε το δέμα σου εύκολα και γρήγορα με BOX NOW!

Όποια μεταφορική και να έχεις χρησιμοποιήσει κατά την αγορά σου, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου με την BOX NOW. Βρες την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σου και ολοκλήρωσε την επιστροφή προς εμάς εύκολα και γρήγορα. Απλά πάτησε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσεις τη διαδικασία επιστροφής.